Verkeersveiligheid en bescherming van wild is maatwerk.

Geen enkele situatie is hetzelfde. Daarom is een aanpak op maat de enige garantie op succes. Het juiste advies gecombineerd met een toepasselijke productkeuze en correcte gebruiksaanwijzing zijn de sleutels tot een goed resultaat. Deze wildreflector, de Multi Wildschutz Warner, ontwikkeld in Duitsland is niet alleen de meest toonaangevende wildspiegel op de markt. Ontegensprekelijk is het ook de meest diverse wildreflector verkrijgbaar omdat ze er op een zeer veelzijdige manier voor zorgt dat er geen gewenning voor het wild kan optreden. Reeds vele jaren heeft deze  wildspiegel al zijn diensten bewezen in oa. Nederland, Duitsland, Oostenrijk, België ... en is het op dit moment ongetwijfeld de beste investering als het gaat over valwild en verkeersveiligheid.  

Waar ligt het succes van de Multi Wildschutz Warner?

De kracht zit in de veelvoudige werking. Deze wildreflector doet zoveel meer dan gelijkaardige producten nl. enkel  reflecteren. Deze allround wildspiegel kan reflecteren, geur afscheiden en bewegen ! 

Hoe functioneert de wildspiegel ?

Simpel, maar geniaal. Door in te spelen op het instinctief gedrag van het wild en gebruik te maken van hun zintuiglijke  waarneming. Gebruik makend van kleuren die voor het wild in het donker optimaal zichtbaar zijn, beweging in het  reflecterend licht door de speciale vormgeving  en door geurstoffen worden de beste resultaten behaald. 

Als hoofdimporteur van de Multi Wildschutz Warner voor het Belgische landgebied staan wij u bij met raad en  daad. Contacteer ons voor meer informatie over ons totaalpakket en de diensten van onze expert ter zake die uw anti-  valwildproject doorloopt van A tot Z, van levering tot plaatsing, van instructie tot advies. (info@doublee.be of 0479 /  62.95.93)


wildspiegel valwild everzwijn
De Multi-Wildschutz-Warner
Tot 100 stuks €10,95 excl btw
Boven 100 stuks 9,90 excl btw.
bermpaal wildreflector wildspiegel


Kunststof harpoenpaal of geïmpregneerde gepunte & gefreesde houten paal.

Keuze uit verschillende opties voor weginrichting en waarschuwingsborden. 

Meer info op info@doublee.be 


valwild verkeer wildongeval

          Opvouwbare aluminium vilt strip

                    De ideale combinatie met de Kitz Rettung. Simpel en doeltreffend

  •           Beweging: Wind veroorzaakt beweging en trekt aandacht van het wild

  •           Geluid: Door de beweging van wind ontstaat geluid.

  •           Houdbaarheid van de geurstof. De strip heeft een vilten afwerking waar                  de geur zich goed aan bindt. Duurtijd +- 2 maanden.

  •           Licht:  Weerkaatsing en schittering van het glanzend aluminium zorgt voor              een schrikeffect.

  •           Duurzaam. Aluminium roest niet en laat zich eenvoudig weer op- en                        uitvouwen. Bij voorzichtig gebruik is vervanging minimaal.

Wildspiegel geurstof tegen aanrijding met wild

Wildspiegel geurstof is een sterke bondgenoot in het voorkomen van valwild en verkeersslachtoffers. De geur is speciaal ontwikkeld om wild af te schrikken en werkt niet alleen doeltreffend in de maïs, maar ook langs de weg. 

Het geurstofconcentraat is gebaseerd op natuurlijk alarmerende geuren  (wolf, lynx, beer en mens) en wordt al sinds 1990 gebruikt. Vandaag zijn ongeveer 30.000 kilometer aan wegen reeds voorzien van wildspiegelgeurstof in Duitsland, Nederland, Zwitserland, Spanje, Oosterijk en Tsechië. (In Duitsland ook bekend onder de naam Duftzaun). Studie heeft uitgewezen dat er met dit product sprake is van een gemiddeld 76% reductie !!

Wildspiegel geurstof wordt aangebracht op de spons die in de Multi Wildschutz Warner zit. Doordat de spons afgesloten zit, is de werking van de geurstof 3 - 4 maanden. Een spuitbus bevat ongeveer 320 doseringen. De combinatie van dit product met de Multi Wildschutz Warner is uiterst effectief.


duftzaun valwild wildspiegel wildreflector

 Wildbescherming

 Kitz Rettung + Alulminium vilt strip

 Deze geurstof, ontwikkeld en geproduceerd door Hagopur, is zeer   effectief en voorkomt maaislachtoffers. 

 Veel reegeiten leggen hun kalveren in open veld en tijdens het   maaien is het reekalf kansloos. Door toepassing van Kitz Rettung,   dat gebaseerd is op geuren uit de natuur, worden de reeën en   kalveren gewaarschuwd en maaislachtoffers voorkomen.

 In combinatie met de aluminium linten, die een ritselend geluid   maken is de werking van Kitz Rettung fantastisch. Ongeveer 10   dagen voor het maaien de linten ophangen in en rondom het veld.   Onderlinge afstand ongeveer 15 meter. Het vilt kort bespuiten met   Kitz Rettung en u bent klaar.

 Als het veld gemaaid is kan u de aluminium linten weer in een   ander veld gebruiken. De geurstof werkt niet alleen voor het ree,   maar ook wildzwijn. Zo voorkomt u schade aan uw veld. Een   spuitbus Kitz Rettung bevat ongeveer 320 doseringen. De werking   van de geurstof is ongeveer 2 maanden.